Студенти от ПУ се срещат с представители на бизнеса

Автор: Plovdiv Now 4014
Студенти от ПУ се срещат с представители на бизнеса

Мащабен тристранен форум „Студентите питат – бизнесът и науката отговарят“, по време на който студенти от Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ ще се срещнат с представители на бизнеса и висшето образование, ще се проведе днес в Пловдив.

Началото на срещата ще бъде поставено в 10.00 часа в зала „Компас“ на Ректората на висшето учебно заведение. В рамките на два панела студенти от специалностите „Стопанско управление“, „Маркетинг“, „Мениджмънт на туристическия бизнес“, „Международни икономически отношения, „Финанси“, „Счетоводство“, „Публична администрация“ и „Политология“ ще имат възможност да зададат въпросите си към представители на няколко висши училища, агенции, които посредничат на работодателите за откриване на най-подходящи кандидати, както и към мениджъри от банковия, туристическия, хотелиерския и аутсорсинг секторите. 

Участник във форума ще бъде и кметът на пловдивския район „Южен“ Борислав Инчев, в чиято администрация през последните години вече 15 пъти са стажували групи студенти от различни специалности на Пловдивския университет.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина