Стефан, заподозрян за убийството на 68-годишен мъж, не иска в ареста

Автор: Plovdiv Now 5794
Стефан, заподозрян за убийството на 68-годишен мъж, не иска в ареста

Стефан Спасов, синът на Екатерина Андреева, заподозряна за убийството на 63-годишния Поли Стефанов на 28 декември, днес се яви пред съда в Пловдив и поиска да бъде освободен от ареста. Съставът на Окръжния съд обаче категорично не прие исканията на защитата и постанови Стефан да остане зад решетките. 

Припомняме, че на предходното съдебно заседание, магистратите разпоредиха 20-годишното момче и майка му да останат в ареста за постоянно. Адвокатът на Спасов Мая Ненчева обаче бе категорична, че ще обжалва, тъй като няма доказателства за авторство на престъплението по отношение на подзащитния ѝ. Тя поиска от съдията на Спасов да бъде наложена по-лека мярка за неотклонение "домашен арест". 

Прокурорът обаче бе категоричен, че има доказателства Стефан да е съпричастен на убийството на Поли. Такова мнение изрази и съдията по делото, което обоснова решението Стефан да остане зад решетките. Освен това бе посочено, че Стефан е с криминални досие, както и че има опасност да се укрие и да извърши ново престъпление. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина