Спипаха студент с трева в общежитията на Аграрния университет

Автор: Plovdiv Now 5636
Спипаха студент с трева в общежитията на Аграрния университет

Общежитията към Аграрния университет отново се прочуха с търговия на дрога. Студент от първи курс е бил спипан с над 8 грама трева в стаята си, научи PlovdivNow.bg.

Момчето, родом от Айтос, е било под наблюдение от криминалистите. Последните са направили изненадващ обиск на квартирата му, в която са открили марихуаната. Незабавно студентът е бил задържан и отведен в ареста. Случаят е предаден на прокуратурата.

Припомняме, че в средата на декември 2015 година отново студентка от Аграрния университет в Пловдив бе арестувана за това, че продавала марихуана и амфетамини на свои колеги, както и на живеещи в общежитията други студенти. Людмила учеше специалност "Лозарство и градинарство", 4 курс. Тя е от Петрич. Студентката се снабдявала на едро с дрога от приятеля си Любомир. Той носел стоката от родния им град . В деня на ареста, униформените са открили у нея марихуана с общо тегло 2240,5 грама на  стойност 13 443 лв. Две години по-късно Людмила получи и наказанието си. Тя бе осъдена на три години затвор и 5000 лева глоба.

снимка: Илюстративна

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина