Орлин Павлов със специален акустичен концерт за пловдивчани в края на снимките на “Завръщане“

Автор: Plovdiv Now 5469
Орлин Павлов със специален акустичен концерт за пловдивчани в края на снимките на “Завръщане“

На 26-ти юни пловдивчани ще имат шанс да станат част от сцена от последния филм на Ники Илиев - "Завръщане" Reunion the movie! Ако сте сред  гостите в двора на Драматичен Театър Пловдив, от 20:00ч. ще имате възможност да влезете във филма, както и да се запознаете лично с някои от звездите - Орлин Павлов, Ники Илиев, Башар Рахал, Бойко Кръстанов, Александър Кадиев, Евелин Костова, Диляна Попова и други!

След края на снимките (22:00ч.), публиката ще се наслади заедно на един специален акустичен концерт на Орлин Павлов, придружен от Ангел Дюлгеров (китара), Богомил Енчев (перкусии) и Мартин Ташев (тромпет).

Вече няколко седмици кинаджиите работят под тепетата. Те заснеха кадри в Капана, на Гребната база, на ул. "Отец Паисий" и в подлез "Археологически". В масовите сцени се снимат и много статисти. Точно те поднесоха приятната изненада на Орлин, запявайки една от най-популярните му в последната година песни. "Завръщане" е реверанс на кинаджиите към красивия Пловдив, който преоткрили, докато търсели най-подходящите места за снимане.

Тук не се налага да търсиш красиви фонове, те са навсякъде, сподели Башар Рахал. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина