Един от най-актуалните ресторанти в Пловдив "SOHO Day & Night" отново отваря врати след дългата пауза. Отпускането на част от противоепидемичните мерки от 1 март дава възможност на пловдивчани и гости на града отново да пристъпят прага на любимото си заведение и да се насладят на първокласна храна, уют и любезно обслужване.

Топ гастрономическата дестинация под тепетата посреща сезон 2021 с ново сезонно меню за ценители, специални лимитирани предложения и много изкушаващи тематични вечери.

Затова не отлагайте забавленията, а си подарете приятни емоции и хубава храна в изискана и защитена обстановка.

В хилядолетния град е трудно човек да се ориентира къде да хапне, така че да остане доволен.

 „SOHO Day & Night“ - това е ресторантът. 

Подарете си вкусни обеди или уютни вечери, а шеф-готвачът на ресторанта Байрев ще продължи да изненадва небцата на гостите и занапред. Подбрани ястия, приготвени от пресни продукти, най-доброто суши и разнообразие от деликатеси ви очакват в "SOHO Day & Night“, който бързо успя да се нареди начело на кулинарната карта на Пловдив. 

Ресторантът залага на модерен интериор и усмихнат персонал, а кулинарните изкушения в основното меню можете да гарнирате с превъзходна винена листа и свежи напитки.

Обедно меню на достъпни цени, пък ви очаква от вторник до петък между 12:00 и 15:30 часа.

Насладете се на магията на това място, изпълнено с удобства и позиционирано в успешно избраната локация - мегакомплекса 7POINTS

Резервации за първия работен ден на безспорно най-елегантният ресторант в Пловдив вече се приемат на тел.: +359 879 68 68 68

Заслужава си да посетите " SOHO Day & Night" и да се насладите, сетивата Ви ще бъдат благодарни!