SMS от телефона на изчезналия Мартин получила майка му

Автор: Plovdiv Now 1385898
SMS от телефона на изчезналия Мартин получила майка му

SMS от телефона на Мартин е получила майка му рано сутринта в събота. 20-годишният студент изчезна на 25 януари, когато е тръгнал с влак от Пловдив към Стара Загора, за да отиде на изпит.

Мартин учи ветеринарна медицина в Стара Загора и в сряда вечерта  за последно е говорил с майка си. Не е видян нито на изпита, нито в общежитието.

Бил е облечен със синьо яке, кафяв пуловер, черни маратонки и със синя раница. Ако имате информация, може да се обадите в най-близкото полицейско управление.

Междувременно майката на Мартин е получила мистериозен SMS рано сутринта в събота от мобилния телефон на младежа.

Малко след 01:00 часа в събота София Георгиева е получила текстово съобщение, в което от името на сина ѝ се твърди, че той е добре, и че щял да се прибере сам. Повече от 24 часа обаче по-късно близките на Мартин Георгиев не са говорили с него и не е ясно дали той е авторът на текстовото съобщение.

Тази сутрин София Георгиева разказа пред bTV, че в събота през деня е получила информация от две момичета, че са видели сина ѝ във влака Видин-София.

Тя и съпругът ѝ дори го очаквали на гарата в Пловдив малко след 21:00 часа снощи да слезе от влака, идващ от София, но момчето не се появило.

Тази нощ около 01:00 часа младеж изпратил съощение, че е видял Мартин в софийски мол по-рано вечерта. Майката и бащата на Мартин в момента са в София и се опитват да получат достъп до камерите на софийската централна гара, за да се уверят дали синът им е слизал от влака от Видин в събота вечерта. Процедурата обаче била много тромава и това нямало как да стане в близките часове.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина