Сливенска кола препречи изхода на сграда в Пловдив, полицията и общината нехаят

Автор: Plovdiv Now 5560
Сливенска кола препречи изхода на сграда в Пловдив, полицията и общината нехаят
Поредно безумно паркиране бе заснето тази сутрин в центъра на Пловдив. Шофьорка запуши с автомобила си вход на жилищна сграда, с което направи излизането на живущите в нея невъзможно.
 
За въпросната случка сигнализира наш читател, изпаднал в абсурдната ситуация.
 
Действието се развило около 09:20 часа на улица "Костаки Пеев", а шофьорка забравила за закона и най-безцеремонно оставила личния си автомобил пред единствения изход от сграда, през който могат да излязат живущите в нея. 
 
Читателят ни, който станал свидетел на случката, побързал да се свърже с Общинска полиция, но след 30 минутни опити, от отсрещната страна отговор така и не получил.
 
Следващата стъпка била сигнал на телефон 112, който също не се увенчал с успех, а действията от страна на общината пловдивчанинът описа с една дума - "никакви".
 
"Ето как за пореден път нашата община нехае за хората, а само ги дере и скубе като животно за курбан. На никой не му пука нито за закон, нито за това какво ще правят хората, които остават запушени така нагло" - пише пловдивчанинът.
 
Това се случва за пореден път на въпросната улица, което предизвиква гнева на живущите на въпросното място.
 
Читателят ни ясно отправя и предупреждение, че при още една такава ситуация ще бъде принуден да "поздрави" наглеца с "мило отношение", типично по български.
 
"Каквото повикало, такова се обадило" - завършва разказа си той.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина