Славин Славчев качва “Julian's Laughter“ на сцената в Пловдив в първия час на 2019-та СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 9025
Славин Славчев качва “Julian's Laughter“ на сцената в Пловдив в първия час на 2019-та СНИМКИ

Julian’s Laughter е основана през лятото на 2017 г. като проект на Славин Славчев - победител в трети сезон на The X Factor Bulgaria, Милослав Петров и Тихомир Василев. Тримата свирят заедно още преди X Factor, но групата спира дейността си, заради ангажимента на Славин към шоуто. Запазвайки приятелството си и общите музикални интереси, момчетата решават да се съберат още веднъж в нов проект с различно име и визия.

Julian's Laughter са си поставили амбициозната задача да върнат вярата в българския рок. Мисия, на пръв поглед невъзможна, поне до ноември миналата година, когато групата представи дебютния си сингъл "Lost" и видеото към него. И моментално фокусира, като звучен шамар, погледите върху себе си.

Записват първия си сингъл “Lost”, който е придружен от видео, заснето от екипа на Bashmotion. Малко след записите на песента, към Julian’s Laughter се присъединява и Николай Николаев, който през 2016 г. участва в „Голямото рок междучасие” и с предишната си група стигат до финал. Вече в пълен състав, Julian и компания продължават да радват феновете си, а в ранните часове на 1 януари в Пловдив – Европейската столица на културата!

Кой е Джулиън?

"И ние се питаме кой е Джулиън, името дойде като идея от Милослав. Той самият нямаше идея кой е Джулиън и защо се смее. Интересното е, че тепърва Джулиън придобива може би някакъв събирателен образ от всякакви характеристики на личностите ни. Точно заради тази мистика името ни харесва и заради това, че ни освобождава да творим в какъвто стил искаме, не е задължаващо име, което да предопределя стилова насоченост. Джулиън може да се смее от радост, може да се смее, защото му се плаче и няма друг избор, а може да сме смее и от дяволитост... Дори така се обръщаме и към последователите на нашата страницата във Фейсбук, тоест от името на Джулиън, а не от наше име. Той има свой собствен живот, който тепърва ще си проличи какъв е. Тоест Джулиън има четирима бащи...Нещо такова, да. Съвкупност от нас", сподели Славин дни преди концерта в Пловдив. 

Участието на Julian's Laughter  в празничната Новогодишна програма, организирана от община Пловдив започва в 00:40 ч. в първия час на Новата 2019 –та. Славин Славчев - вокали, бас китара, Милослав Петров - пиано, бек вокали, Тихомир Василев - китара, бек вокали и Николай Николаев - барабани, програминг обещават супер як купон за жителите и гостите на града, избран за Европейска столица на културата.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина