Слави от “The Clashers“ представя в Пловдив книгата „Топ мистериите на България“ в Деня на будителите

Автор: Plovdiv Now 25979
Слави от “The Clashers“ представя в Пловдив книгата „Топ мистериите на България“ в Деня на будителите

На 1-ви ноември България чества Деня на будителите и екипът на PLOVDIV PLAZA MALL ще отбележи паметната дата с гост Слави от “The Clashers". Той ще представи книгата си „Топ мистериите на България“. От 13:00 до 16:00 ч., авторът ще Ви очаква пред LED екрана, а който притежава книгата му, ще може да получи автограф лично от него.

На най-големите му почитатели, отговорили правилно на въпросите зададени от него, свързани с произведението му, PLOVDIV PLAZA MALL ще подари книгата „Топ мистериите на България“.

Слави Панайотов, или по-известен като Слави от The Clashers, е основател на едноименния български YouTube канал. Роден е през 1986 г. в Пловдив и завършва университет в Холандия със специалност „Хотелиерство и туризъм“.

Работи няколко години в сферата си, а след това стартира собствени бизнес проекти. Тогава се заражда и неговото хоби – YouTube, което прераства в нещо повече. Стотици хиляди хора по света и у нас следят известните ТОП класации на Слави. Бързи 50 факта, разиграване на някои от най-популярните тийн игри като Fortnite, както и прочутите му Топ класации, които са особено интересни за посетителите и са в основата на книгите, които Слави издаде.

Първо бе „Топ мистериите на България” през 2018 г., която и до днес е в Топ 10 на най-купуваните книги.. След това се появи и „Топ мистериите на света”.

Стотици хиляди хора по света и у нас следят известните ТОП класации на влогъра от Пловдив.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина