Скандал между шофьори на пъпа на Пловдив! Случаят стигна до съда

Автор: Plovdiv Now 3899
Скандал между шофьори на пъпа на Пловдив! Случаят стигна до съда

Скандал е избухнал между шофьори след инцидент на булевард „Цар Борис III Обединител“, пред Панаира в Пловдив. Две коли са се движили по натоварения път в посока район „Северен” – Мерцедес и Дачия. Двете се изравнили една до друга преди кръговото на Водната палата и едновременно навлезли в кръстовището. Водачът на Дачията не спазил дистанция и ожулил Мерцедеса. Шофьорът на немския автомобил се ядосал, изравнил се на моста с колегата си и го накарал да спре пред Панаира. 

Шофьорът на Мерцедеса излязъл и отворил вратата на Дачията и започнал да дърпа другия мъж, като повтарял, че иска 100 лева за щетата.

Свидетел на случващото се разтървал мъжете, като ги предупредил, че ще повика полиция. Шофьорът на Мерцедеса се овладял, качил се в колата си и си тръгнал.

Полицията все пак дошла на мястото на скандала. След няколко часа агресивният водач бил издирен и повикан в районното. Там му бил съставен акт за дребно хулиганство.

Ден по-късно мъжът се изправил пред съда за определяне размера на наказанието. Магистратите определили глоба от 200 лева за агресивно поведение и нарушаването на обществения ред.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина