Шумен купон, без маски и дистанция гази забраните в Пловдив ВИДЕО

Автор: Plovdiv Now 8232
Шумен купон, без маски и дистанция гази забраните в Пловдив ВИДЕО

Партитата в Пловдив продължават. Независимо от посочването на местата за забавление, като едни от рисковите за разпространението на заразата и призивите на специалисти за ограничаване на посещението им и ограничаването на работата им със  заповеди.

От една страна заетите в бранша не искат да губят клиенти, но от друга хората също не са загубили своето желание за празник.

Поредния случай на "пир" по време на пандемия е от ресторант "Малката Марица", съобщи GLAS.bg.

На споделените кадри в социалната мрежа, се вижда шумно парти с жива музика.

Заведението изглежда пълно с клиенти забавляващи се под звуците на гръцка музика.

Трябва да се отбележи, че на кадрите служителите носят своите предпазни средства, но посетителите и музикантите разбира се не.

Остава само да се надяваме желателната социална дистанция от 1.5 м. да е спазвана на дансинга и разбира се партито да е свършило в отредения от действащата наредба час.

От заведението се носи силна музика, а на някои маси са настанени повече от шестима души, споделят още читатели.

Все още не е ясно дали се касае за "частно парти" и кой е неговият организатор. Видно е обаче, че разпоредбите на здравното министерство и Областния кризисен щаб се погазват.

Припомняме, че музиката във всички заведения в областта трябва да бъде не по-силна от 85 децибела. От снимките и видеата, публикувани във Фейсбук, пък си личи, че нарушението не е еднократно. 

Със силна музика и неспазване на противоепидемични се е отпразнувало откриването на бутиковия ресторант. От организираното събитие става ясно, че то е било на 5 ноември - 2 дни след заповедта на областния управител. 

Чалга дискотеки над закона! Още една изгоря с акт

Заповед ли? Бургаски бар си работи на пълни обороти ВИДЕО

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина