Ще накаже ли Пауло Дибала “Старата госпожа“?

Автор: Plovdiv Now 2394
Ще накаже ли Пауло Дибала “Старата госпожа“?

Ювентус посреща Рома у дома в един от топ мачовете на третия кръг на Серия А. Кой от двамата специалисти - Масимилиано Алегри или Жозе Моуриньо, ще е по-доволен след срещата?

Двубоят ще е с особено значение за Пауло Дибала. Техничарят изкара седем сезона при "Старата госпожа", но довечера ще излезе на "Алианц стейдиъм" с фланелката на "вълците".

Рома е един от най-удобните съперници на торинци. Ювентус е победил у дома тима от Рим 9 пъти в последните 10 срещи. Гостите обаче започнаха по-добре шампионата с две победи, още нямат допуснат гол и не смятат да си тръгват с празни ръце от Торино.

Леонардо Бонучи и Анхел Ди Мария няма да са на разположение на Алегри, докато Моуриньо ще трябва да замени контузения Николо Дзаниоло с Неманя Матич.

Според букмейкъра Betano Юве е с по-големи шансове за победа. Коефициентът за 1-ца е 2,49, за равенство 3,32, а за успех на "вълците" - 3,35.

Предвид класните атакуващи играчи на двата тима залог над 3,5 гола в мача не много нелогичен. Ставката за него е 3,75, а лесната версия е гол/гол за 1,8 коеф.

Ако се уповавате на традицията, може да изберете оферта - победа за домакините и над 2,5 гола, което си е доста сочно - 3,85 коеф.

Но ако смятате, че Моуриньо и Дибала може да променят статуквото, то може да се възползвате и от предложенията за успех на Рома. Едно от тях е гостите да победят и като отбележат повече от един гол - 4,40 коеф. А има специална оферта за голмайстор по всяко време и тях е именно за Пауло Дибала. Ставката за нея е 4,8.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина