Шофьор на автобус заряза пловдивчанин на автогара, не искал да му продаде билет

Автор: Plovdiv Now 33782
Шофьор на автобус заряза пловдивчанин на автогара, не искал да му продаде билет

Шофьор на автобус заряза пловдивчанин на автогара „Север” и потегли без него. За това сигнализира читател на TrafficNews, който е потърпевш от случилото се.

Той разказа, че на 25 февруари сутринта близо два часа и половина е чакал автобус на транспортна фирма „Хеброс бус” от Пловдив за Цалапица. Трябвало е автобусът да мине към 07:30, но заради ВиК аварията на бул. „Победа” се е движил по бул. „Дунав” и изобщо не е стигнал до автогара „Север”.

Следващият автобус е пристигнал чак в 09:57 часа. Мъжът се е качил на автобуса и е поискал да закупи билет от шофьора му, който е отказал да му продаде.

„ Качих се на автобуса и реших да закупя билет от шофьорa, който си имаше касов апарат и всичко нужно да ми продаде такъв. Въпреки това той се заяде с мен и ме попита не ми ли е омръзнало да се качвам без билет, вместо да си купувам предварително от гишетата”, разказа той.

При повторната молба на мъжът към шофьора да закупи билет от него с банкнота от 20 лева, водачът му е казал да отиде и да си развали парите на гишето, иначе ще го остави там.

„ На гишето имаше десет човека, които чакаха и щях да изтърва автобуса, но той ми каза, че няма да се кача. След тези думи му казах, че поведението му не е адекватно и ще се оплача от него и той потегли и ме остави на автогарата, а аз закъснявах за работа. Отидох при диспечерката, защото управител нямаше и с оплаках, но едва ли ще има някаква промяна, защото масово отношението на шофьори, кондуктори и диспечери е меко казано покъртително” , допълни той.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина