Шефът на еротичния бар “Силикон“ в Пловдив за трети път обжалва задържането под стража

Автор: Plovdiv Now 10275
Шефът на еротичния бар “Силикон“ в Пловдив за трети път обжалва задържането под стража

Собственикът на  пловдивския еротичнен  бар "Силикон" - Димитър Донов за трети път обжалва наложената му мярка за неотклонение „задържане под стража” в по-лека такава.

Бизнесменът се е изправил за пореден път пред магистратите от Районен съд в четвъртък с искане да се прибере у дома.

Припомняме, че Донов, управителя на заведението Николай Димитров и Алит Алит от Варна, бяха арестувани при зрелищна акция в края на февруари на пловдивската полиция в обекта посред "разгорещен" купон. Гостите и персонала на бара бяха натръшкани на земята. Самият Донов е категоричен, че обвиненията са скалъпени, а операцията е поръчка на конкуренти в бизнеса.

Според данни от дознанието в заведението се е развивал успешен бизнес с платена любов. Твърди се още, че помещения от заведението са били предоставяни за отдаване на сексуслуги срещу заплащане. Работното обвинение включва и набиране на жени за разврат. 

За трети път Донов и управителя на заведението Николай Димитров депозират жалби до Районен съд с искания да се приберат у дома. И двете молби обаче са оставени без уважение. Надеждата обаче умира последна – Донов и Димитров ще обжалва решението в Окръжен съд още тази седмица.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина