Семейство в Пловдив се сдоби с пето момченце

Автор: Plovdiv Now 9823
Семейство в Пловдив се сдоби с пето момченце

Пето момченце роди по естествен път 35-годишна пловдивчанка. Малкият Стефан дошъл с тегло от 4 460 грама. Въпреки големия размер на новороденото, неподходящата му първоначална позиция, и поредното раждане на майката, появата на бебето се случило бързо и безпроблемно. 

35-годишната Евгения и 33-годишният Пламен Стефанови имали план веднага след сватбата да увеличат семейството си с 3 деца за три години. Били толкова конкретни в желанието си, че знаели дори какъв пол искат да бъдат децата – момчета. Но с реализирането на първоначалния план за многодетно семейство, родителите установили, че то може да бъде още по-голямо. Така новороденият пети син Стефан има четирима братя – на 5, 6, 8 и 9 години. За раждането се е погрижил екипа на д-р Даниел Ставрев и ак. Динка Негалова в болница в Пловдив.

„Голямото семейство калява“, споделя майката Евгения. Според нея големият брой деца растат с усещането за споделеност и без никаква следа от егоизъм. „Най-трудно се гледа 1 дете. Идването на второто е най-големият шок за семейството. След това има само радост. Трудно е, изисква се голяма организация, но децата растат в игри и любов“, споделя многодетната майка. Грижата за Стефан също е планирана в график. Всеки от семейството ще има своите ангажименти към бебето и така никой няма да се чувства изолиран от този вълнуващ етап от появата на новия член на семейството.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина