Седем влюбени двойки ще си кажат “Да“ навръх Гергьовден в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 3401
Седем влюбени двойки ще си кажат “Да“ навръх Гергьовден в Пловдив

Повечето влюбени двойки търсят някаква символика в датата, на която са избрали да сключат граждански брак. Двама младоженци в Пловдив са решили да се врекат на половинките си навръх имения си ден. От седемте двойки, които ще си кажат „Да” на Гергьовден, две ще имат двоен празник, тъй като мъжът носи името Георги. 

„И двамата споделиха, че са избрали да сключат граждански брак точно на именния си ден”, съобщи директорът на общинското предприятие „Радостни обреди“ Чудомира Пинджева.

Иначе сватбеният сезон под тепетата вече набира скорост. Десет двойки ще станат семейства на днешния 5.05. Въпреки че е работен ден, те са избрали датата заради повтарящите се петици. И вярват, че тя ще им донесе семейно щастие. Според нумеролозите датата е изключително подходяща. Бракът на хора, обединени от таза цифра, обещава да бъде стабилен и интересен. Те са заобиколени от много приятели и общи хобита и дейности, които им помагат да се справят с всички проблеми. В тези семейства има много смях и настроение, те могат да постигнат успех и в общ бизнес.

„Изключително голям интерес има и към датата 7 май, събота. В Централния дом на младоженците всички часове са заети. Ще имаме ритуали от 10.00 до 16.30 ч. през половин час”, обясни Пинджева. Две сватби ще има през деня и в зала „Тракия”, а вечерта шест двойки ще си кажат „Да” на изнесени ритуали.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина