С деца на тепе в Пловдив - канят родителите и техните малчугани на събития

Автор: Plovdiv Now 4547
С деца на тепе в Пловдив - канят родителите и техните малчугани на събития

Фондация С деца на тепе кани родителите и техните малчугани на събития, свързани с възпитанието, навиците и образованието на децата извън училищна среда.

Форумът, който ще се проведе в рамките на два дни (7 и 8.11.2020) дава възможност на родители, подрастващи, преподаватели и директори на учебни заведения да обсъдят полезни практики от България и чужбина; да споделят опит за важността на навиците, възпитанието, алтернативната форма на дисциплина, емоциите, храненето, играта в домовете и в класните стаи.

Основните компоненти на Форума са: кратки лекции и дискусии за родители и деца; работилници с интерактивен и образователен характер; обмяна на контакти между посетители, лектори и участници;

Мисията на събитието е да мотивира родителите, да окуражи преподавателите и по забавен начин да информира подрастващите по теми, които са от значение за справяне с живота.

Всички лекции и активности са безплатни след предварителна регистрация за всяко от събитията (родителите могат да се запишат за 1 или за няколко от 4-те модула ЛЕКЦИИ И ДИСКУСИИ) тук:

ДЕН 1 ДО ОБЕД, за родители и деца до 6 год.:

https://www.sdecanatepe.com/forumDay1AM

ДЕН 1 СЛЕДОБЕД, за родители и деца до 6 год.: https://www.sdecanatepe.com/forumDay1PM

ДЕН 2 ДО ОБЕД, за родители и деца над 6 год.: https://www.sdecanatepe.com/forumDay2AM

ДЕН 2 СЛЕДОБЕД, за родители и деца над 6 год.:https://www.sdecanatepe.com/forumDay2PM

РАБОТИЛНИЦИТЕ ще се проведат на същото място, в отделни помещения, като за участието на децата е необходима регистрация на: https://cutt.ly/8gEqku3

По време на двата дни от събитието родителите, които дойдат с децата си, ще могат да ползват безплатна занималня.

Място на събитията: гр. Пловдив, бул. Дунав 5 – безплатен паркинг.

Организаторите от С деца на тепе ще спазят всички РЗИ изисквания, за да осигурят максимална сигурност за своите гости. Всички посетители и участници да носят маски за лице със себе си.

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина