Романтично предложение за брак се случи на “Моста на влюбените“ в Пловдив

Автор: Валерия Василева 43184
Романтично предложение за брак се случи на “Моста на влюбените“ в Пловдив

Романтика озари Гребната база в Пловдив! Предложение за брак направи едно от най-вълшебните места под тепетата още по-магично.

Това се случи в понеделник, около 22:00 часа и стана един не толкова обикновен делничен ден за главната героиня, която се почувства истински обичана след това, което успя да сътвори нейният любим. 

За да покаже любовта си, Хюсеин пръсна рози по стълбите, водещи неговата половинка към "Моста на влюбените", който бе украсен с червени балони и свещи, наредени под формата на сърце. 

За бъдещата булка денят бе поредният скучен старт на новата седмица-понеделник. Както винаги, тя и нейният любим се били уговорили да излезнат на разходка с близки приятелки, за да се видят след дългата почивка.

Разбира се, планът за специалната вечер вече бил направен и въпросните момичета - Елена и Илина, били част от него, знаейки в детайли как ще протече предложението. 

Минути, преди да пристигне на уреченото място за срещата, бъдещата булка решила да звънне да приятелките си, но позвъняването било отхвърлено от тяхна страна. Последвал втори опит - този път успешен!

“Наминах да видя приятелка на Гребната и на Илина ѝ стана лошо! Моля ви, елате, не знам какво да правя!” - били думите от отсрещната страна на телефона. 

Хюсеин и любимата му, която по пътя започнала да си припомня първа долекарска помощ, хукнали натам. Веднага щом пристигнали на мястото, били посрещнати от Елена, която имала най-разтревожената физиономия правена някога!

Без да знае какво я очаква след малко, щастливката тръгнала отчаяна нагоре по моста и веднага забелязала червените балони, наредени по моста. Тя се обърнала към мъжа на сърцето си и му казала притеснено “Тук предлагат брак на някой, хайде да се връщаме, за да не развалим нещо..” Обаче било твърде късно..

 

След секунди, чаровницата вече била горе, съпътствана от рози по стълбите и посрещната с огромен букет! Хюсеин паднал на колене пред своята любима с пръстен в ръка, а тя, без да се замисля дори за миг, изрекла така чаканото "да". От тук нататък историята е ясна... 

"Мостът на влюбените" е известно място в Пловдив, на което често се правят предложения за брак, като от няколко години е на мода и обичаят двойките да ослагат катинари на перилата на моста на Гребната база. Заключват ги и хвърлят ключето във водата, като знак за вечна вярност.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина