Рокери се удариха в скала по пътя за Бачково

Автор: Plovdiv Now 15269
Рокери се удариха в скала по пътя за Бачково

Катастрофа с двама мотористи е станала днес следобед на пътя Асеновград- Бачково.

Сигналът е получен малко преди 14 часа. По първоначални данни на изхода на Асеновград в посока Бачково /край базата на Бачковска вода/, мотоциклет Ямаха се блъснал в скала. В болница са 21-годишният моторист и момиче на същата възраст.

Все още няма информация за състоянието им. На местопроизшествието се извършва оглед. Движението е затруднено, автомобилите се пропускат само в едната лента. Полицаи от РУ - Асеновград регулират минаващите превозни средства. Изясняват се причините и обстоятелствата за инцидента. Приканват се водачите да преминават с повишено внимание.

Припомняме, че хиляди рокери от Пловдив и цялата страна откриха мотосезона с много музика, рев на мотори и атрактивно шествие. Любителите на машините две гуми от сутринта бяха извадили мощните си возила и потеглиха към булевард „България”. Там с музика и скара бяха посрещнати от домакините от мото братството "Вагабонтс".  В срещата се включиха клубове от Пловдив, София, Асеновград, както и две братства от Северна България.

Дългата почти километър колона от мотори се отправи към Бачковския манастир, като премина през централните улици на Пловдив. 

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина