Рокери в Пловдив почитат пострадалите и загиналите си събратя

Автор: Plovdiv Now 8226
Рокери в Пловдив почитат пострадалите и загиналите си събратя

Ден в памет на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти ще бъде отбелязан за пети пореден път в цялата страна. Това ще се случи на 27 септември 2020 г. 

"Няма да коментираме причините за инцидентите. Колкото и да ги разнищваме, нито ще върнем животите на загиналите си колеги, нито ще върнем здравето на пострадалите при катастрофи… Но на 27 септември 2020 г. пак ще засвидетелстваме уважението си и към едните, и към другите. Ще покажем, че всички те са в сърцата ни и ще помогнем на когото и с каквото можем - дори и само морално. Ще дадем сили на близките им - защото тяхната битка е и наша битка, тяхната мъка е и наша мъка!", казват организаторите от Българската мотоциклетна медия.

До момента 28 български града за заявили участие в отбелязването на Деня в памет на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти. По азбучен ред това са: Асеновград, Балчик, Ботевград, Бургас, Варна, Видин, Враца, Добрич, Каварна, Козлодуй, Нова Загора, Нови пазар, Пазарджик, Панагюрище, Петрич, Пирдоп, Пловдив, Разград, Русе, Силистра,  Сливен, София, Стара Загора, Търговище, Харманли, Шабла, Шумен и Ямбол.

Пловдивската мото общност ще започне да се събира на 27 септември от 10,00 часа пред клубната къща Вагабондс МС. Два часа по-късно е стартът на почетната мото обиколка в града по маршрута бул. "България", колелото на Панаира, "Цар Борис Трети Обединител", Сточна гара, Централна гара, бул. "Васил Априлов" и клубната къща Вагабондс МС.

В София събитието ще започне от 11.15 часа пред Националния исторически музей в кв. “Бояна”. Къде в останалите градове на България, кога и как ще бъде отбелязан Денят в памет на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти - вижте тук: https://bmm.bike/v-pamet-na-zaginalite-v-28-grada/

Всички желаещи - мотористи и не-мотористи, които искат да засвидетелстват почитта и уважението си към загиналите ни колеги, са добре дошли.

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина