Рокерите в Пловдив откриват сезона с атрактивно шествие

Автор: Plovdiv Now 19931
Рокерите в Пловдив откриват сезона с атрактивно шествие

Автор: Георги Тошев

Традиционното откриване на мотосезона в Пловдив ще се проведе утре. След двугодишна пауза, любителите на моторите под тепетата отново ще се съберат, за традиционно шествие из пловдивските улици.

Тази година мероприятието ще премине под наслов: "Нека бъдем толерантни на пътя!!!"

„Всички братя и сестри на вятъра са добре дошли на общия Ни празник. Ще има много музика, студена бира и рев на мотори!!!”, гарантират от мото братството Вагабондс MC.

Празникът на мотористите ще започне на 22 март в 10:00 часа в клубната къща на Вагабонд МС на бул. „България”. В 12:00 часа ще започне и мотошествие към Бачковския манастир, където ще бъде отслужен традиционен водосвет за началото на новия сезон.

Очаква се в мероприятието да се включат любители на моторите и клубове от Пловдив, София, Асеновград, Хасково и дори от Северна България.

Във връзка с провеждане на организираното откриване на Първа пролет от пловдивското мотобратство “Вагабонтс”, на 22 март, за времето от 11.30 ч. до 12.30 ч. при необходимост ще бъде спряно движението по ул. ”Дилянка” в Пловдив, съобщиха от МВР.

След потегляне на мотошествието са възможни временни ограничения и промени в организацията на движението по бул.”България”, мост „Адата“, бул. „Шести септември“, бул.”Цар Борис ІІІ Обединител”, бул.”Найчо Цанов”, Асеновградско шосе. 

През деня се очакват и затруднения по направлението: Пловдив – Асеновград – Бачково и в района на Бачковски манастир. 

Пловдивската полиция призовава водачите на МПС да изпълняват стриктно разпорежданията на контролните органи  по време на въвеждане на временната организация на движеното за недопускане на необосновани затруднения  на трафика по посочените маршрути.

Откриването на мотосезона присъства ежегодно в календара на мотористите, но белязаните от пандемията последни две година възпрепятстваха организирането му. Предвид двугодишната пауза, организаторите обещават запомнящо се събитие с много музика, рев на мотори и атрактивно шествие.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина