Разгневена пловдивчанка:Проститутки превърнаха паркинга ни в опасно място, пълно със зарази! СНИМКИ

Автор: Валерия Василева 17059
Разгневена пловдивчанка:Проститутки превърнаха паркинга ни в опасно място, пълно със зарази! СНИМКИ

Пловдивчанката Евгения Цекова изпрати гневно писмо, в което споделя искрените си опасения по отношение на поведението на "феите на любовта" в района на Скобелева майка. Видими резултати от действията на труженичките са запечатани в ежедневната гледка от прозореца на хората в квартала. 

Буквално сняг от кърпички с биологичен материал е покрил земята пред блоковете на гражданите. На метри от детска площадка и съоръжение за свободно разхождане на кучета, жените не се срамят да раздават платени ласки дори през деня. 

Жената търси съдействие и решение на този морален, но и здравен и екологичен казус. Вижте какво написа Евгения /текстът се публикува без редакторска намеса и представлява мнението на авторката/:

"Ромски проститутки и наркомани превърнаха паркинга в ЖР Тракия, кв. Скобелева Майка в опасно място, пълно със зарази!

Проститутките от кръговото на Скобелева майка и Ягодовско шосе обслужват клиентите си на паркинга, на метри от детска площадка и място за разходка домашни животни.

Всичко това се случва както през деня, по светло, така и през нощта, под прозорците на жителите в квартала. Паркингът е осеян с боклуци, направо е побелял от кърпички, с които труженички и клиентите им се позабърсват след "услугите". За използвани презервативи и спринцовки да не говорим. ГНУСОТИЯ!

Боклуци, пълни със зарази, които равнодушно подминаваме и с бездействието си малко по малко ще направим тази "гледка" нещо нормално за квартала.

До кога ще търпим циганските своеволия? Моля направете нещо!"

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина