Пускат утре билетите за реванша на Ботев с ЦСКА

Автор: Plovdiv Now 2451
Пускат утре билетите за реванша на Ботев с ЦСКА

От утре (19.04) в 10:00 часа Ботев (Пловдив) стартира продажбата на билети за полуфиналния  реванш от турнира за Купата на България срещу ЦСКА (София). Решителният двубой ще се състои на 01.05 (сряда) от 18:45 ч. на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. 

Билетите ще са налични на сайта kolezha.bg, като при онлайн покупка получавате и 5% отстъпка. Пропуските ще се продават още и в двата фен магазина на клуба и на касите в деня на мача. 

Цените на билетите са както следва: 

– Трибуна Юг – 15 лв. 

– Трибуна Север – 15 лв. 

– Трибуна Изток – 22 лв.

– Централна трибуна (блок А1 и А7) – 25 лв.

– Централна трибуна (блок А2 и А6) – 30 лв.

– Централна трибуна (блок А3, А4, А5) – 40 лв.

– Централна трибуна (блок Premium 1 и 3) – 45 лв.

– Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 80 лв.

– Деца до 4 години (включително) – влизат безплатно на мачовете (без място) 

– Деца между 5 и 14 години (включително), както и пенсионери над 65 години – използват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните. За тях билетите ще се продават само на каса и в магазините. 

– За инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. За тях е обособено специално място пред централната трибуна, като те ще влизат през входа между централната и южните трибуни. 

Пропуските за феновете на ЦСКА (София) ще са налични онлайн на специално създаден за тях портал, както и в деня на мача на каса пред гостуващия сектор на стадион „Христо Ботев“.

Припомняме, че Ботев спечели първата среща в София с 1:0 след гол на Уме Емануел. На трибуните на Националния стадион пък 2000 гостуващи привърженици станаха свидетели на историческия успех на пловдивчани.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина