Природонаучният музей кани децата на забавен музикален празник

Автор: Plovdiv Now 4731
Природонаучният музей кани децата на забавен музикален празник

На 01.06.2022 в парк „Дондукова градина“ зад Регионалния природонаучен музей - Пловдив ще се проведе Музикален празник в чест Деня на детето за млади певци, музиканти и танцьори от учебните заведения и читалищата в Пловдив. Екипът на музея предоставя възможност на деца и младежи на възраст между 5 и 18 години да изпълнят свои любими произведения, за да отбележим заедно Деня на детето - 1юни!

Предвидени са три категории за изява - „Вокално изпълнение“, „Инструментално изпълнение“ и „Танци“. Събитието не е с конкурсен характер, всеки желаещ да се включи е добре дошъл, както като изпълнител, така и като публика! За всяко дете, участвало в музикалната програма, са подготвени подарък и грамота.

Участниците ще представят своите изпълнения в диапазона от 10:00 до 16:00 на открито зад музея. Подробната програма на празника ще бъде публикувана на Феуйсбук страницата и на сайта на музея.

Записването на участници се осъществява чрез онлайн формуляр, достъпен на: https://forms.gle/ZJD6VHDYyrvkw39V9  

Крайният срок за изпращане на формуляр за участие е 24.05.2022 г. Екипът на музея ще осигури озвучаване, микрофон, лаптоп и синтезатор.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина