“Приятели зад бара“ в Пловдив продължава с Моряка и Русалката

Автор: Plovdiv Now 4617
“Приятели зад бара“  в Пловдив продължава с Моряка и Русалката

Неделна рубрика на Rock'n'Bar БезистенЪ "Приятели зад бара" продължава с художника Атанас Хранов и журналиста Виктория Петрова.

Те ще бъдат Морякът и Русалката и ще представят алкохолно лирическо отклонение - Йо-хо-хо и бутилка ром или перно! Очакват Ви на 17 февруари от 19,00 до 23,00 часа.

20% от оборота на заведението от всички вечери на "Приятели зад бара" отиват за благотворителна кауза.

Припомняме, че градоначалникът на Пловдив Иван Тотев също застана зад бара на пловдивския рок бар "БезистенЪ" като част от благотворителната рубрика на заведението "Приятели зад бара".

Над 4 часа кметът държеше нещата зад дървения тезгях под стриктен контрол, като изпълняваше всички поръчки и стриктно извършваше целия наръч от дейности, които влизат в трудовата характеристика на един барман - от полиране на чаши, през активен разбор с всеки клиент, до сипване на питиета и вдигане на наздравици. Равносметката е над 100 разляти Guiness-a с по-малко от пръст пяна и над 900 лева събрани за благородна кауза, която ще бъде избрана от всички гост-бармани и посетители на заведението в края на сезона. Бакшишът на Тотев е бил много солиден, издадоха от заведението. 

Източник и снимка: фейсбук.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина