Пожарникари продължават да дежурят край унищожения завод във Войводиново

Автор: Ива Модова 4113
Пожарникари продължават да дежурят край унищожения завод във Войводиново

Екип на пловдивската пожарна продължава да бди до изгорелия склад във Войводиново. От пожарната служба на този етап не могат категорично да посочат причината за възникване на огъня. Пожарът в месокомбината край пловдивското село нанесе щети за милиони левове.

„От 17 часа в сряда на пост е оставен един екип огнеборци, които ще съблюдават за евентуални огнища, които могат да възникнат. Неутрализирани са всички опасности, съпътстващи пожара. Унищожени са над 8 декара. Образувано е вече досъдебно производство”, заяви пред наш репортер говорителят на пожарната в Пловдив Цвятко Дешев.

Припомняме ви, че пожарът избухна малко след 18:30 часа в неделния ден. Пламъците тръгнали от помещение за преработка и пакетаж на месо. При инцидента няма жертви и пострадали. В предприятието работят около 300 души. Към момента на избухването на пожара служителите на смяна били приключили работа.

Напълно унищожени са складовото помещение, транжорната, пакетажният цех, както и нови машини за преработка на месо.

Работниците са били разпуснати след среща със собственика, който ги е посъветвал да си намерят друга работа, защото възстановяването на щетите щяло да отнеме време.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина