Повдигнаха обвинение на шофьора, пребил друг заради отнето предимство в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 2394
Повдигнаха обвинение на шофьора, пребил друг заради отнето предимство в Пловдив

Повдигнаха обвинение на шофьора, пребил друг заради отнето предимство в Пловдив. Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем по бързо производство 35- годишният мъж, който по хулигански подбуди, причинил 27- годишен шофьор, леки телесни повреди, довели до болка и страдание вчера.

Припомняме, че действието се е разви около 18:50 часа вчера, а служители от Второ РУ реагирали на сигнал за проявена агресия на пътя.

35-годишният мъж е обвинен и за това, че е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като засякъл в посоката на движение лек автомобил, марка „Пежо", управляван от 27-годишен мъж, спрял рязко пред него и блокирал движението по едно от платната на бул. „Пещерско шосе". Деянието е извършено при управление на моторно превозно средство – лек автомобил марка БМВ, модел „Х7".

Мъжът излязъл от автомобила и нанесъл удари по тялото и лицето на пострадалия. Намесили се и други водачи, които се опитвали да помогнат на нападнатия.

По бързото производство са разпитани свидетели, назначени експертизи, приобщени веществени доказателства и др.

Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина