Потрошиха чистачките на пловдивска кола заради неправилно паркиране в София

Автор: Plovdiv Now 1938
Потрошиха чистачките на пловдивска кола заради неправилно паркиране в София

Вандалските посегателства срещу паркирани коли в София продължават. Поредния случай е срещу кола с пловдивски номера. Задната чистачка на возилото е буквално изкъртена, а причината вероято е недоволство заради начина, по който е паркирана сивичката машина, пише GlasNews.bg.

Ситуацията се разиграла пред блок 10 в "Младост", а местните не изключват това да е само началото. Те са възмутени от проявата, а един от тях дори призовава стопанина на возилото да го премести - за да си спести още повече нерви и щети.

"Друго си е да имаш "готини съседи", които си мислят ,че улицата е тяхна! Ако собственикът на автомобила е в групата,нека го премести възможно по-скоро, докато не са го довършили! "Младост" 1, пред блок 10! П.П.Чистачката и рамото съм оставил до колата,въпреки,че едва ли могат да се ползват", пише Владислав К.

По традиция публикацията предизвиква разнопосочни коментари. Столичани са недоволни от зачестяващите хулиганства към коли, но други реагират с разбиране към ядосаните си съкварталци.

"От снимките виждам паркиране на метър от бордюра. Ако колата седи със седмици там, паркирана по този начин, определено разбирам гнева на хората, без да одобрявам вандализма", пише гражданин.
 
"Моята кола я заляха с нещо мазно. Бях спряла пред блока, в който живея. Но мястото си спирал определен човек", споделя тъжния си опит шофьорка.
 
"Ама какво ви става по "Младост"? Навъдихте се само някакви чупачи на чистачки и някви поразии по колите във всичките Младости. Близо 20 години откарах в "Младост" и никога не е било толкова зле и пренаселено", коментира друг.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина