Пореден протест в Пловдив! Полицаи отбиват коли от шествието СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 3336
Пореден протест в Пловдив! Полицаи отбиват коли от шествието СНИМКИ

Полиция и командоси от специалните сили на Пловдив тарашат протестиращи в центъра на Пловдив. Обискирани са били превозните средства, водачите и спътниците им, предаде TrafficNews.bg .

Младежи са пътували по булевард „Цар Борис III Обединител”, когато униформени са ги спрели пред Пловдивския университет. Автомобилите са били на аварийни светлини и с опънати трибагреници от прозорците. Групата пловдивчани са били част от автошествието по улиците на Пловдив.  

Полицаите са отбили две коли, именно на младите пловдивчани, от колоната. Протестиращите са били разпитвани, къде отиват, щателно пребърквани, а документите им проверявани.

„Поискахме заповеди, дали имат право да ни спират и обискират. Господата ни отвърнаха, че  имат право и продължиха да ровят по колите. Имах близо 400 лева в мен – намериха ги в портфейла ми и започнаха: „От къде са ти парите? Докажи доход?”. Близо час ни държаха на студа без повод”, сподели читател на медията.

Шествието тази вечер тръгна от зала Колодрума. Повече от 20 автомобила, въоръжени със знамена, за пореден ден демонстрираха недоволството си от цените на горивата и цялостното управление на държавата.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина