Полицията в Пловдив накрак заради дербито Локо - Ботев

Автор: Plovdiv Now 3591
Полицията в Пловдив накрак заради дербито Локо - Ботев

На 3 септември, от 20.30 часа, на стадион „Локомотив“ в Пловдив ще се проведе среща между отборите на ПФК “Локомотив“ и ПФК „Ботев”. 

В деня на дербито – събота, съгласно заповед на кмета на Община Пловдив, е забранена продажбата на алкохол на територията на  спортната зона. 

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за недопускане на противообществени прояви и закононарушения на територията на града. Ще бъде създадена организация за безпроблемно придвижване на зрителите за и от стадиона. В тази връзка е възможно да бъде въведено временно ограничение на движението по улиците около спортната зона.  

За да бъде избегнато струпване, приканваме зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона в 17 часа.

На изградените контролно-пропускателни пунктове полицаите ще извършват щателни проверки, а при охраната на мача ще бъде използвано и видеонаблюдение.

Призовават се привържениците да спазват стриктно разпорежданията на  служителите на реда; нарушителите ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина