Поканиха пловдивската група „Нова магия“ да участва в концерта “Обич и песен“

Автор: Plovdiv Now 2964
Поканиха пловдивската група „Нова магия“ да участва в концерта “Обич и песен“

Група „Нова магия“ – една от формациите към известната пловдивска музикална школа „Арт Войс Център“ с ръководител Руми Иванова, ще има възможността да участва с две свои изпълнения в концерта „Обич и песен“ на 17 юли на Летния театър на Бунарджика в Пловдив.

Така младите и талантливи Иванина, Катя, Теодора, Виктория и Георги от група „Нова магия“ , носители на многобройни награди от конкурси в страната и чужбина, ще пеят на една сцена с обичаните „Диана Експрес“, Братя Аргирови, Мими Иванова и фолклорната певица Нелина. Това се случва по покана на продуцента на шоуто Евгени Боянов, а младите изпълнители репетират усилено и не крият вълнението си.

Концертът „Обич и песен" на Летния театър на Бунарджика на 17 юли е с начален час 20:30 часа. Билети се продават в цялата мрежа на Ивентим, на касите пред Община Пловдив и ДК „Борис Христов“, онлайн в Ивентим и в Grabo. Деца до 7 години влизат безплатно, но без седящо място.

„Обич и песен" дава среща на различни стилове и жанрове, обединени от любовта към музиката. Мелъди рокът е представен в лицето на обичаната група "Диана Експрес", които честват 50 години на сцена. Диско-хитове ще чуем от популярните пловдивски любимци Братя Аргирови, класическа естрада ще изпълни легендата Мими Иванова. Фолклор и образци от българската поп-музика ще чуем от жената-глас Нелина.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина