Пловдивско семейство с благодарност към полицията за търпението и дисциплината

Автор: Plovdiv Now 6528
Пловдивско семейство с благодарност към полицията за търпението и дисциплината

Пловдивско семейство изпрати благодарствено писмо до полицията под тепетата. В него гражданите благодарят на униформените, че са успели да опазят реда по време на протестите и не са допуснали блокади. Също така пловдивчаните изразяват и уважението си към жените с мъжка униформа с букет цветя.

Ето и какво пише в писмото:

"Уважаеми господин Рогачев, благодаря на вас и вашите служители, че не допуснахте напрежение, блокади на кръстовища и опазихте обществения ред в града ни по време на протеста. Изразяваме възхищение от търпението и дисциплината на вашите служители".

Припомняме, че по време на протеста снощи в Пловдив една от протестиращите подари роза на полицайка, която бе част от силите на реда, охраняващи антиправителствената демонстрация. След като всички протестиращи отново се събраха на кръстовището на Чифте Баня, част от тях се разотидоха след обявяването на края на позволеното време за протеста. Стотина души обаче решиха да останат и да преминат в гражданско неподчинение по призив на един от организаторите. Малко по-късно протестиращите се разотидоха и протестът приключи.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина