Пловдивският наркодилър Гъзев остава зад решетките

Автор: Plovdiv Now 13861
Пловдивският наркодилър  Гъзев остава зад решетките

Пловдивският наркодилър  Иван Керански, по известен като Гъзев, който бе  арестуван при акция на Криминална полиция във вторник,  остава зад решетките. Окръжен съд му наложи постоянна мярка за неотклонение. 

Дилърът бе задържан по време на наркосделка. Таксиметров шофьор , който "заредил" от него бил задържан и го "изпял". При обиска в жилището на Гъзев, са открити около 260 грама амфетамини, 25 гр кокаин и 200 гр. кофеин, които се използва за размесване на забранените вещества. 

Приятелката на Гъзев - Радослава , по - известна като Фафа също бе отведена в ареста.В последствие е била освободена. Вчера тя не се появи в съда. Керански призна вината си и не поиска по-лека мярка. 

Гъзев бе арестуван в началото на тази година, когато бе заподозрян за опит за палеж на автомобил в жр "Тракия" . Тогава охранителни камери са запечатали мъж, който се върти около превозното средство. Същата вечер Гъзев се опитал да влезе в еротик бара, но не е бил допуснат от охраната.

Подобни новини

Даниел Пламенов

Търся момичета за реялна компания предлагам безплатна екскурзия до Истанбул и Мюнхен Германия търси ме в Ценово област Русе на ул цар Калоян 1 казвам се Даниел Пламенов Дончев за повече информация моля свържете се с мен на фейсбук Даниел Пламенов жребеца

14:29, 24.11.2019
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина