Пловдивски военен има нужда от помощ за лечение след 3-месечна кома

Автор: Plovdiv Now 62643
Пловдивски военен има нужда от помощ за лечение след 3-месечна кома

Пловдивски военен има нужда от финансови средства, за да се възстанови след инцидент, при който е пострадал сериозно. Преди три месеца, нашият колега старшина Мирослав Павлов пострада сериозно при изпълнение на служебните си задължения, съобщават от страницата на Специални сили – Пловдив.

Седмица след инцидента никой не даваше гаранции, че той ще се събуди от комата, в която беше изпаднал след тежката закрита дифузна черепно-мозъчна травма. Днес, три месеца по-късно, с-на Павлов вече е в съзнание, разговаря с близките си, с медиците от Военна болница - Пловдив, като бавно възвръща функционалните възможности на тялото си.

Този напредък изцяло дължи на лекарите от ВМА - София и Пловдив, всекидневните грижи на своето семейство и моралната подкрепа на всички негови колеги и приятели, които се молят ежедневно за неговото възстановяване.

Сега той има нужда от интензивно лечение и специална рехабилитация, които да помогнат за връщането му към нормален начин на живот.

 Инициирана е кампания за ежемесечно събиране на средства на доброволен принцип за подпомагане на лечението му. За възстановяването му е необходимо в кратко време да се събере сума от 150 000 евро, която е непосилна за неговите близки.

Средствата са необходими за специализирана рехабилитация, медикаментозно лечение и транспортиране до болничното заведение в чужбина, като на този етап е разговаряно с болници в Турция и Израел.

Обръщаме се към Вас с молба - помогнете ни да съберем нужните средства за лечението на Мирослав и да дадем шанс на един достоен военнослужещ от Специалните сили на Българската армия да си върне живота!!!

Дарителската сметка е:

„УНИКРЕДИТ БУЛБАНК“ АД

IBAN: BG69UNCR70001525005765

BIC: UNCRBGSF

Валута: ЛЕВА

Титуляр: Мирослав Павлов Павлов

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина