Пловдивски таланти на финал на Детска мелодия на годината СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 4190
Пловдивски таланти на финал на Детска мелодия на годината СНИМКИ

Невероятните „Мини Бамбини“ от Пловдив имат огромен шанс да спечелят „Детска мелодия на годината“, представяйки песента „Баба Марта се шегува“ по музика и аранжимент на композитора Илко Илиев и текст на Мими Димитрова. 

За да стигнат до финала възпитаниците на Снежана и Димитър Доневи се явиха на предварителен Национален кастинг и така се наредиха сред 14-те избрани изпълнители от цяла България, които ще представят не издавани до сега детски авторски песни.

За терен на клипа „Бамбини“ избраха красивата обстановка на етнографски комплекс „Дамасцена“, а ролята на Баба Марта бе поверена на талантливата актриса Силвия Предова. В момента песента „Баба Марта се шегува“ е сред най – гледаните песни в Youtube канала на „Детска мелодия на годината“. С това шанса за победа се увеличава, а пловдивчани могат да подкрепят малките певци на кратък номер 15551, с текст 2. Освен зрителския вот думата ще има и професионално жури.

Финалната част на конкурса ще е на 22 Декемврив зала 1 на НДК София , където под режисурата на Ники Априлов ще се излъчи празничен Гала спектакъл ,а „Мини Бамбини“ отново ще изненадат своите приятели и почитатели с нова и атрактивна визия.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина