Пловдивски рапър разсъждава за “Езика като средство за спасение“

Автор: Валерия Василева 4837
Пловдивски рапър разсъждава за “Езика като средство за спасение“
Модерна академия на изкуствата "Синдикат" започва провеждането на публични лекции, първата от които е на един от най-известните български рапъри - Атила - Орлин Милчев. Темата е "Езикът като средство за спасение".  
 
Лекцията е специално организирана за учениците  на "Синдикат". Входът е свободен, на лекцията могат да присъстват и други, които имат интерес към нея. Поканени са всички на 02 март от 18,00 до 20,00 часа в Музикален клуб "Петното на Роршах".
 
Атила - Орлин Милчев - има девет студийни албума, многобройни участия и концерти в цялата страна. Завършил е филмова и телевизионна режисура в НАТФИЗ. В момента, освен с музика, се занимава с режисура и заснемане на продукции за различни компании. Една от най-популярните му продукции е късометражният филм "Добри".
 
По време на лекцията Атила ще говори за езика като средство за общуване и спасение, за смисъла от четенето, как общуваме, за разликата между хип-хоп и рапа, за връзката на хип-хопа с различните видове изкуства. Модератор на лекцията ще бъде ученичка на академия "Синдикат".
 
Проектът "Модерна академия на изкуствата "Синдикат" се изпълнява с финансиране от Община Пловдив и собствено финансиране на организатора „Сдружени пловдивски творци". 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина