Пловдивски каратеки взеха 11 медала на национално първенство

Автор: Plovdiv Now 3594
Пловдивски каратеки взеха 11 медала на национално първенство

Национално първенство за мъже и жени по карате Шинкиокушин, първото за годината, се проведе на в зала "Дан Колов" град Севлиево. 

От АСКК "Тракия" Пловдив взеха участие 13 каратеки, които се представиха отлично като завоюваха 5 златни, 3 сребърни и 3 бронзови медала, както и купа за Най-техничен състезател.
 
Състезанието беше последен етап от определянето на Националния отбор, който ще вземе участие на Европейското първенство през месец април в Литва. От АСКК"Тракия" в националния отбор за Литва ще вземат участие Илиян Христозов и Александър Костадинов в кат.65кг, Мирослав Милев и Валери Димитров в кат.85кг, а при жените Иванка Делева в кат.+60кг.  В кат. до 75кг участие ще вземат Лъчезар Димитров /Бургас/ и Цветан Урумов /Шумен/, Тодор Тодоров /Севлиево/ ще участва в тежка категория, а Деница Георгиева в кат.55кг и в дисциплината ката.
 
Селекцията за Националния отбор на България за мъже и жени беше извършена от шихан Георги Попов и сенсей Димитър Трампов, които бяха изключително горди от красивите и оспорвани срещи, изпълнени с много атрактивни техники и нокаути.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина