Пловдивски дамски хор с концерт в подкрепа на талантливата Джанет от Дом “Олга Скобелева“

Автор: Plovdiv Now 5132
Пловдивски дамски хор с концерт в подкрепа на талантливата Джанет от Дом “Олга Скобелева“

Пловдивският Дамски хор „Тримонциум“ организира благотворителен Коледен концерт в подкрепа на Джанет Чавдарова от КСУ „Олга Скобелева“.  Събитието ще се проведе под патронажа на областния  управител на област Пловдив, като концертът е със специалното участие на Мичо Димитров – цигулка.

В програмата публиката ще чуе изпълненията на Дамски хор “Тримонциум” с диригент  Ваня Атанасова , клавирен съпровод  Диана Кънева, както и Мичо Димитров – цигулка, Ирен Капеловска – пиано, София Мерджанова – сопран , Велислава Стоянова – пиано, Елиа Георгиева - цигулка , Елица Йовчева – цигулка, Цветелина Цветкова - виола  и Мирела Бойчева – пиано.

Събитието ще бъде съпътствано от изложба на творби на Джанет Чавдарова от КСУ “Олга Скобелева”.

„Концертът  ще бъде посветен на една благородна кауза. Запознахме с прекрасната Джанет, надарена с невероятни таланти.Тя е на 16 години и живее в Дома за деца към Комплекса за социални услуги " Олга Скобелева" в Пловдив.Тя притежава изключителната дарба да рисува, освен това танцува и сама ръководи клуб по танци, а най-много от всичко мечтае да учи актьорско майсторство. Джанет е ученичка в Национално училище за сценични и екранни изкуства в Пловдив. За да подобри своите умения тя трябва да премине курс за обучение по рисуване. За целта са необходими финансови средства, каквито тя не притежава. Ето защо нашият хор организира коледния си концерт с благотворителната цел - да съберем нужните средства и да подпомогнем това талантливо момиче да постигне своята мечта. Надяваме се всички наши приятели, които посетят концерта да се присъединят към каузата ни, за да превърнем мечтата на Джанет в реалност” сподели диригентът на хора  Ваня Атанасова.

Можете да подкрепите каузата като закупите творба на Джанет Чавдарова или поставите своята лепта в кутия за дарения в залата или на банкова сметка: IBAN BG03BPBI79241074457401 на СНЦ хор „Тримонциум“, Пощенска Банка

 Благотворителното събитие  е на 20 декември 2018 г. от 18:30 ч. в залата на Областна администрация Пловдив.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина