Пловдивската премиера на спектакъла “Променяне“ се разпродаде за един ден, пускат нови дати

Автор: Plovdiv Now 5230
Пловдивската премиера на спектакъла “Променяне“ се разпродаде за един ден, пускат нови дати

Пловдивската публика прояви огромен към моноспектакъла „Променяне“ на Йоана Буковска-Давидова. Това е причината да бъдат обявени нови дати за представления в София и Пловдив преди и след официалната премиера

Официалната премиера в Пловдив ще бъде на 11 и 12 март 2019година на камерната сцена в Драматичен театър “Н. О. Масалитинов“. Билетите за премиерите в Пловдив се изкупиха за един ден.

Допълнителните дати за Пловдив са на 1 и 15 април отново в ДТ "Н. О. Масалитинов" в Пловдив.

 На 5 март специален гост на постановката в София ще бъде патронът на представлението - посланикът на Швеция за България, Нейно Превъзходителство Луиз Бергхолм. Тя ще присъства с голяма част от дипломатическия корпус на Шведското консулство в България.

Екипът на "Променяне" има идеята да превърне представлението в празник на Скандинавия и е отправил покана до дипломатите на Дания, Норвегия и Финландия, които ще имат възможността заедно да отдадат почит и внимание на голeмите величини в изкуството - Лив Улман и Ингмар Бергман.

“Променяне” е драматизация по книгата “Промяна” на актрисата Лив Улман и отбелязва едновременно нейния 80-годишен юбилей и 100 – годишнината от рождението на режисьора Ингмар Бергман. Постановката е част от програмата на “Пловдив - Европейска столица на културата 2019”.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина