Пловдивската певицата Цветина пише сама песните си и учи ... криминалистика СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 22076
Пловдивската певицата Цветина пише сама песните си и учи ... криминалистика СНИМКИ

Автор: Невена Вранчева

Нейното име е Цветина Цветкова и е от град Пловдив. Тя е изключително амбициозна и с лекота и финес ден след ден сбъдва мечтите си и вече може да се похвали със завидни успехи зад гърба си. 

Често се включва в благотворителни инициативи и се надява доброто в хората да победи. През 2016 година успешно завършва Европейското висше училище по икономика и мениджмънт в Пловдив със специалност "Маркетинг и продажби".

През следващата година и предстои да завърши и още едно образование, което е свързано със съвсем различна професия - криминалистика. 

Талантливата пловдивчанка обича да пътува както в родината, така и по света, като до момента е успяла да посети голям брой екзотичните дестинации.

Цветина вече е популярно име и в света на музикалния шоубизнес. Вече са факт шест нейни авторски песни с видеоверсии, които тя продуцира съвсем сама, но въпреки това те са изключително харесвани от публиката и се радват на милиони гледания и хиляди коментари. 

Преди броени дни в канала Youtube се завъртя и последното попълнение в репертоара й - баладата със заглавие "Боли", която стана поредния диамант в короната на една от най-успешните пловдивчанки. 

Ето какво още разказа Цветина Цветкова:

- Разкажи ни за себе си?

- Интервюто няма да ни стигне (смее се). Нормален човек съм - смея се, може да е рядко, но понякога и плача, наслаждавам се на живота, минавам през дните с усмивка и позитивизъм. Имам собствен бизнес, семеен, който е свързан с продажба на маркови парфюми и козметика. Основах първия си магазин, когато бях едва на 19. Междувременно през годините успях да завърша две образования, свързани с маркетинг, мениджмънт и продажби. Догодина ми предстои да завърша трето, което е свързано със съвсем различна професия - криминалист. От 3 години се занимавам и с музика, което до момента е по-скоро мое хоби, а ако Бог е рекъл занапред и успешна кариера в тази област. Всестранно развита личност съм и се старая животът ми да бъде интересен и вълнуващ.

- На кого си кръстена?

- Първият човек с това име съм в нашия род, но от части на баба ми.

- Кога се зароди любовта ти към пеенето?

- Когато се родих аз, тогава и тя. От малка умея да пея. Музиката винаги е била част от мен и моя живот. Вървим ръка за ръка.

- Ти пишеш много от текстовете на песните си сама! Дълго време ли ти отнема или просто сядаш и пишеш всичко изведнъж?

- Всички текстове са мои. Имам този талант и мисля, че трябва да го използвам, за да почувствам, че песента е изцяло моя. В повечето случаи пиша всичко изведнъж. Идва музата и готово!

- В баладата „Боли”, която излезе навръх празника на влюбените пееш за „една любов, която не е свършила добре”. Част от живота си ли възпяваш в нея?

- Не! Песните ми са вдъхновени от житейски случки свързани с неща, които се случват на всеки човек в даден момент. Аз най-вероятно успешно ги разбирам и пресъздавам в песните си. Лично аз нямам нито една посветена песен на някой конкретен човек!

- Къде е заснето видеото към песента и какво послание носи то?

- В град Пловдив. Клипът няма конкретен сюжет. Честно казано единственото, което исках да излъчва е нежност и красота, защото е балада.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина