Пловдивската певица Веси Бонева има неприятности. Тя и съвсем малкото й бебе са принудени да влизат у дома си през прозореца, защото съседът й е преградил входа. Това съобщи самата тя във Фейсбук.

„Съжалявам , че ще трябва да ви споделя за тази неприятна новина, но дойде времето в което нямам друг начин освен чрез медиите да разглася на целия свят това изродско посегателство срещу достъпа в собствения ми дом по лична карта, в родния ми Пловдив, кв.Коматево

Майка ми и прекрасното ми бяло куче Джия , в продължение на вече 6 месеца влизат и излизат през “ПРОЗОРЕЦА” на родината ми къща, включително и аз с новороденото ми бебенце , не можем да се приберем в къщата си!!!

Не е човешко, какъвто и спор да има въпросния господин - бившо ченге Г-н Илия Елкин, с майка ми Венета Бонева, да отнеме правото ми на достъп, в собствената ми къща.

Да не мога да се прибера с детската ми количка за Коледа или да изведа любимото ми куче на разходка, ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО и отново : НЕ Е ЧОВЕШКО , СЪЖАЛЯВАМ!!!!!

Институциите ги чакаме вече 6 месец, да решат този проблем. Все още нямаме конкретен отговор, за това се наложи да занимавам всички вас, с този ужасен за мен и моето семейство казус!”, пише Бонева.

Пред BG on AIR бившият полицай заяви, че майката на Веси Бонева правила каквото си иска в имота им.

"Госпожа Бонева извършва незаконни строителства, фалшиви свидетелства и прави каквото си иска в нашия собствен имот. Тя си има вход по проект, който е затворен отново в нарушение на закона", посочи Илия.