Пловдивска таксиметрова компания постави защитни прегради в колите си

Автор: Plovdiv Now 7519
Пловдивска таксиметрова компания постави защитни прегради в колите си

Traffic Taxi e първата таксиметрова компания в Пловдив, която постави в таксиметровите си автомобили прегради между предните и задните седалки. Целта на прозрачните прегради е повишаване на сигурността и предпазване от зараза както на клиентите, така и на таксиметровите водачи. 

От самото начало на пандемията зелените таксита работят при изключително високи мерки за сигурност. 

Във времето на епидемичната обстановка пътници се качват само на задната седалка. В транспорта на закрито изискванията са за носене на предпазна маска. Друга мярка срещу коронавируса е дезинфекция след всеки курс.

Освен възпиращият ефект – защитните прегради не позволяват достъпа на аерозоли при кихане, кашляне и пр., те имат и психологически ефект. След нарасналата тревожност и притеснение за риск от зараза и клиентите и водачите се чувстват по-сигурни и защитени.

"Тъй като все още сме далеч от края на пандемията със сигурност ще ни се наложи да живеем с опасността от  (COVID-19) през следващите месеци. Затова правим всичко възможно да създадем възможно най- безопасните условия за хората, които предпочитат нашата компания", коментираха от ръководството на Traffic Taxi.

Пловдивчани, на които им се налага да излизат от къщи,  могат да заменят градския транспорт и да избягнат струпването на хора, като ползват безопасните автомобили. Фирми, които искат да осигурят защитен превоз на служителите си, също могат да договорят условия за ползване.

Елегантните хюндаи в бяло и зелено са сред предпочитания транспорт на пловдивчани. Популярните таксита които са с висок екологичен индекс, тъй като са с хибридни двигатели, предлагат качествена услуга на цената на останалите таксиметрови компании в града. 

Освен за придвижване в рамките на града или до определена локация извън Пловдив, клиентите могат да ползват Traffic Taxi за доставки и пазаруването по поръчка, което пести време и средства. Таксито може да достави храна от любимия ви ресторант, продукти от всеки магазин, хипермаркет или пазар, лекарства и консумативи. 

Телефонът, на който можете да поръчате такси е 032 9999.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина