Пловдивчанка: Замалко да стана на курбан

Автор: Plovdiv Now 3724
Пловдивчанка: Замалко да стана на курбан

Автомобил замалко да блъсне пешеходка в Пловдив. За това сигнализира потърпевшата, която рано сутринта пресичала на пешеходна пътека. Действието се разиграло в квартла "Кючук Париж". Жената изчакала колите да спрат, за да пресече. В един момент едно от превозните средства потегля рязко. Само бързата ѝ реакция я спасява от удар, научи glasnews.bg.

Ето какво написа тя в мрежата:

„Добро утро на всички. Тази сутрин замалко да стана курбан на една малоумница на бул. „Никола Вапцаров“, пешеходната пътека срещу баня Русалка. Чакам на тротоара с единия крак върху пътеката да покажа, че ще пресичам, спира колата откъм заграждението, изчаквам чинно да спре и тази до мен и тръгвам да пресичам. Момента, в който съм направила втората крачка, момата зад волана на колата до мен потегли рязко. Спаси ме единствено това, че моите спирачки работеха и заковах на място. Ако се бях паникьосала сега нямаше да пиша този пост. Моме, ако си в групата и четеш това много сериозно се замисли, какво ще се случи следващият път, ако пешеходеца се паникьоса и побегне пред теб????Пожелавам ти дълги години да си караш колата, защото с тези твои реакции може да нямаш късмет. Часът на случката е 9.06 тази сутрин.“

„Евала, толкова некадърно шофиране гледам напоследък в града, че се чудя от кой магазин купуват тези снаксове с книжки подарък. Статистика водена по най-лоши шофьори за България се води от Пловдив!,“ коментира мъж.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина