Пловдивчанка представи шестата си стихосбирка в препълнена зала

Автор: Plovdiv Now 5603
Пловдивчанка представи шестата си стихосбирка в препълнена зала

В истински празник на поезията се превърна представянето на творчеството на поетесата Цвета Михайлова. Събитието се проведе залата на Кулата в комплекс "Гребна база". В препълнената с ценители на поезията зала бе представена четвъртата поетична книга на Цвета „Кога мечтата боли".

Поетесата бе представена от Рамела Бохосян, автор на шест лирични стихосбирки, която с много чувство потопи публиката в атмосферата на поетичния свят на авторката. Последва представяне на поезията от самата авторка, а Мариела Конова-известна пловдивска поетеса също представи няколко стихотворения на Цвета Михайлова.  Христо Згуров – председател на съюза на независимите писатели в гр.Пловдив поздрави авторката и я провокира да издаде какъв е нейният следващ проект. Г-жа Михайлова сподели, че новите все още неиздадени произведения са детски стихотворения.

Присъстващите гости се насладиха на произведения като „Пловдив", „Град на седем тепета", „Кога мечтата боли", Белоцветните вишни" и много други, пишат от администрацията на "Северен", с чиято подкрепа се проведе събитието.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина