Пловдивчанка: Градът ни се размина на косъм от голяма трагедия!

Автор: Plovdiv Now 5187
Пловдивчанка: Градът ни се размина на косъм от голяма трагедия!

"Градът ни се размина на косъм от голяма трагедия!" Така започва разказа си пловдивчанка, станала свидетел на потенциално опасна ситуация на пътя.

Тя твърди, че автобус от градския траспорт преминал на червено. В този момент сигналът на уредбата бил разрешителен за преминаването на пешеходците, пише glasnews.bg.

Всичко се разиграло на пъпа на града - кръстовището на бул. "Шести септември" с ул."Димитър Цончев".

"Една от жените се размина за части от секундата да бъде пометена от автобуса. А не само тя беше тръгнала да пресича", пише Елена А.

Тя споделя, че в шока от ситуацията не успяла да запише номера на превозното средство или да снима. Но отбелязва, че е подала сигнал на 112.

Вижте цялата ѝ публикация:

"Днес градът ни се размина на косъм от голяма трагедия!
Около 11:30 часа на светофара кръстовището на бул."Шести септември с ул."Опълченска" и ул."Димитър Цончев"/ покрай четвъртък пазара/, при светнала зелена светлина за нас пешеходците, автобус мина на червено с висока скорост, посока бул."Руски". Пешеходците от страна на пазара тъкмо тръгнаха да пресичат, когато автобусът профуча. Една от жените се размина за части от секундата да бъде пометена от автобуса. А не само тя беше тръгнала да пресича. Картината още е пред очите ми, но за съжаление не успях нито да видя, нито да снимам с телефона. Предадох информацията на 112, за да проверят камерите в района. Ако има и други свидетели, моля, пишете!"

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина