"Най-коварната болест се промъкна и в нашия дом. Появи се неусетно като змия - безшумна и отровна, за да се настани агресивно в тялото на съпруга ми Иван. Иван е един от вас, баща на две деца, който с обич и честен труд обгрижваше семейството ни доскоро . Един рутинен преглед преди месец преобърна целия ни свят.   Диагнозата "Рак на панкреаса" бе шокът, който се стовари над домът ни", пише съпругата му. 

Лечението на Иван обаче струва скъпо, шанс дава турска клиника, но прогнозата е, че са необходими около 150 000 лева за него. 

"Иван има шанс да живее! Семейство ни е обикновено и ще ни е невъзможно да се справим финансово в тази ситуация за неговото лечение. С Вашата подкрепа той може да пребори рака. Никой не бори сам! Благодаря Ви от сърце и душа! Пазете себе си и близките си, апелират още от семейството. 

Завършването на сина ни тази година бе повод за бащина гордост и щастие и Иван истински вярва , че  ще успее да види така и дъщеря ни! Заедно можем да помогнем на един български баща да оцелее.

Ето и данни за дарение: