Пловдивчанин на три промила алкохол посегна на жена си, нападна и полицаи

Автор: Ива Модова 3773
Пловдивчанин на три промила алкохол посегна на жена си, нападна и полицаи

Мъж беше глобен по указа за дребно хулиганство след жесток скандал в Пловдив. Екшънът се разиграл преди няколко дни в квартал Остромила. След стабилен запои, пловдивчанин си спретнал скандал със съпругата си.

Кавгата ескалирала и се стигнало до физическо насилие от страна на мъжа към половинката си. Жената подала сигнал към спешния телефон 112 за домашно насилие и веднага на улица „Остромила” се отзовал екип на Първо районно.

Полицаит оказали съдействие на дамата, но при предупреждение към пловдивчанина, последният се нахвърлил върху служителите на реда. „На полицията съм дал 30 000 лева , за к’ви се имате?Още утре ще се обадя на прокурора и брат ми и ще ви уволня всичките! Вие не знаете кой съм аз”, крещял мъжът. Виковете му отеквали из целия квартал.

Това наложило неговото задържане и отвеждането му в районното. Там пловдивчанинът бил тестван за алкохол, като дрегерът показал близо 3 промила. След 24 часа, мъжът бил изправен пред Районен съд.

Той се сдобил с глоба в размер на 100 лева за дребно хулиганство. Магистратите се смилили над него след признаване на вина, а и факта, че пловдивчанинът бил под въздействието на алкохол. Той е работещ и баща на две деца, което още повече смекчила вината му.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина