Пловдивчанин се “опари“ - вместо да купи телефон, напръскаха го със спрей и му взеха парите

Автор: Plovdiv Now 3305
Пловдивчанин се “опари“ - вместо да купи телефон, напръскаха го със спрей и му взеха парите

Служители на Второ РУ в Пловдив откриха и задържаха 16-годишен жител на село Първенец, извършил грабеж. Момчето обявило за продан мобилен телефон, а в деня на сделката напръскало купувача със спрей и откраднало от него сумата от 1200 лв.

32-годишен мъж от село Ягодово попаднал на обява за продажба на мобилен апарат, публикувана в интернет. Свързал се с продавача и си уговорили среща. Срещу сумата от 1200 лв купувачът трябвало да получи нов мобилен апарат Iphone 12. На 15 декември, в около 20,15 часа, на територията на парк между улиците «Янко Сакъзов» и «Братя Миладинови» мъжът от Ягодово пристигнал с приготвените пари.

В момента на срещата 16-годишното момче извадило лютив спрей, напръскало го в очите и побягнало след като взело приготвената сума пари. Минути след грабежа, потърпевшият подал сигнал в полицията. За броени дни криминалисти от Второ РУ установили и задържали извършителя на деянието- впросният криминално проявен младеж. Въпреки "крехката" възраст момчето е познайник на полицията с друга своя проява, извършена преди време- противозаконно отнемане на автомобил.

Снимката е илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина