Пловдивчанин: Качваш се не като човек, а като животно, натъпкано в камион

Автор: Plovdiv Now 2641
Пловдивчанин: Качваш се не като човек, а като животно, натъпкано в камион

Читател на GlasNews, използвал услугите на градския транспорт в Пловдив, разказа за преживяванията си в сигнал, изпратен до редакцията ни.

Пловдивчанинът пътувал в съботния ден, но не останал очарован. Той негодува от времето, което трябвало да чака на спирката, както и това, че в рейса се качили много пътници. Споделя и кадър, илюстриращ пътуването, показващ множество правостоящи хора.

"Чакаш 40 минути - без значение пек ли е, студ ли е, накрая идва една измъчена 1-ца, в която се качваш не като човек, а като животно, натъпкано в камион", пише той.

Вижте целия му разказ, публикуван без намеса:

"Рейсове на 40 минути, защото няма пътници в Пловдив? Чакаш 40 минути - без значение пек ли е, студ ли е, накрая идва една измъчена 1-ца, в която се качваш не като човек, а като животно, натъпкано в камион.

И на всяка следваща спирка се качват още и още хора, като резултатът е този, който виждате на снимката. Блъскаш се като животно, няма дори къде да се хванеш, удряш се и се подпираш в хората до теб. Просто друг вариант няма, защото и следващата кола е на същия хал. И така през целия почивен ден - снимката е от днес, събота (20.04.2024) в ранните часове на деня.

И така беше и миналата, и по-миналата, и не знам колко време назад седмица. Не знам кой "умник" е решил, че през уикенда пътници няма, но това просто не е нормално. Бива икономии, бива, ама все още возите живи хора. Чакате някой да колабира и нещо по-лошо, за да пуснете повече коли? Тези пари, които ще спестите от икономия, харчите ли си ги спокойно, като знаете какво ни причинявате?"

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина