Plovdiv Jazz Fest кани на представяне на книгата „Хартиена лодка в открито море“ и разговор с Мила Иванова

Автор: Plovdiv Now 3946
Plovdiv Jazz Fest кани на представяне на книгата „Хартиена лодка в открито море“ и разговор с Мила Иванова

След финалните акорди на Plovdiv Jazz Fest ще се видим на борда на една „Хартиена лодка в открито море". Книгата, която е като симфония от изчувствани думи, фокстрот с най-личните ни страхове и надежди. 65 текста на Мила Иванова, които разказват за надежди, страхове, носталгия, страст, красота, лудост, благодарност и любов. 65 текста за онези неща, на които се вричаме и от които изтръпваме. 65 текста, в които ще се припознаят всички чувстващи хора, всички търсещи души.

„Тази книга се пише 10 години. И не, не я написах аз. Животът я написа. Такъв, какъвто ми се случи през тези години. Такъв, какъвто се случи на хората край мен“, пише Мила. Тя е журналист и главен редактор на сайта MILA.bg, а повече от 10 години разкрива най-интимното от личния си свят в блога „Солунска 16“. Близо 20 000 са последователите на блога в социалните мрежи, а някои от нейните текстове са прочетени повече от 50 000 пъти.
Заповядайте на разговор с Мила Иванова на 8 ноември от 14:00 часа в Bee Bop Café ", канят организаторите на Plovdiv Jazz Fest

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина